Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer
Projectcase

De Drie Koningen

Ontwikkelaar Vink Bouw uit Nieuwkoop
Belegger Nog niet bekend
Huurder Nog niet bekend
Realisatie Vink Bouw
BVO 6.000 m2

Nieuw project ontwikkeling Silo's

Vaanster mag de WKO-installatie realiseren en exploiteren voor de 3 silo's in Amsterdam!

De start van de bouw is gepland in de zomer van 2019. De Drie Koningen in Amsterdam is een project voor de herontwikkeling van 3 silo’s tot indrukwekkende iconen. Het zal verschillende functies hebben voor jong en oud. Er komt een openbaar toegankelijk dakterras, maar ook een kinderspeelvoorziening, wellness, eventspace en eenkamerhotel, foodlab, bruwpub, horeca en kantoorruimtes. De 3 silo's worden de 3 Koningen genoemd; Caspar, Melchior en Balthasar.

De boodschap van Vaanster is duidelijk: duurzame levering van warmte en koude!

Uw project ook verduurzamen? Lees verder op de website van www.vaanster.nl/wko-ontwikkeling-exploitatie/

De start van de bouw is gepland in de zomer 2019.

De eigenheid van de Silo's worden in stand gehouden. Het zal een goede toevoeging zijn aan de woonbuurt in Zeeburgereiland.
Wilt u meer lezen over dit project en bent u nieuwsgierig geworden? Lees verder op de website van www.vinkbouw.nl/projecten/werken/de-drie-koningenl//

De silo’s zijn door Architectenbureau TANK en ontwikkelcombinatie Vink Bouw en Grayfield tot indrukwekkende iconen gemaakt, zonder afbreuk te doen aan de rauwheid van de bestaande silo’s. De dakterrassen van de silo’s blijven bestaan én blijven openbaar toegankelijk. Door de ruimte die tussen de silo’s en de opbouwen is gelaten benadrukken de opbouwen zowel de eigenheid van de bestaande silo’s, als de eigenzinnigheid van de nieuwe invulling.
- Vink Bouw

Zeeburgeiland heeft een roerig verleden, van militari oefenterrein tot rioolwaterzuivering. De drie silo’s zijn overblijfselen van deze voormalige Rioolwaterzuivering Oost en staan middenin de Sportheldenbuurt. Dat is de eerste woonbuurt op het Zeeburgereiland en nadert voltooiing. Het is stadswijk met een diversiteit aan woningen, bewoners en voorzieningen. In het hart van de wijk komt nog de Urban Sport Zone in een parkachtige omgeving, met grote sportvelden, een sporthal en de grootste betongesmeerde skatebaan van Nederland.
- Vink Bouw

Referenties

Onze recente projecten

Keer op keer komen er weer mooie nieuwe projecten bij, waar we stuk voor stuk trots op zijn. Een greep uit onze dagelijkse praktijk.

nieuw
Klantcase Lorentz Leiden
Klantcase Posterijen
Klantcase Het Noordereinde Zevenhoven