Ik ben zakelijke klant
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Over VaansterVaanster

Vaanster is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame projecten en wordt sinds haar oprichting actief geleid door haar oprichter en algemeen directeur Jeroen Krebbers.

Vaanster is opgericht in 2000. Het begon met een simpele vraag: “Als je het allemaal zo goed weet, waarom koop je zo’n WKO-installatie dan niet zelf?”. Na een lange monoloog waarin ik nadrukkelijk uitlegde dat dit echt niets voor mij was, antwoordde mijn gesprekpartner: “Ik denk dat je dat wel kan”. Ik was om eerlijk te zijn een beetje met stomheid geslagen. Zonder enige echte ervaring heb ik mijn eerste installatie gekocht. Niet echt iets om anderen aan te raden maar hiermee was de oprichting van Vaanster een feit. Daarna is het snel gegaan. Achteraf kan ik niet altijd uitleggen waarom we in zulke mooie projecten mochten investeren. Ik denk dat we gewoon een behoorlijke dosis geluk hebben gehad. Een grote opdrachtgever vatte het eens simpel samen: ”Ach Jeroen, jullie waren in die tijd gewoon de enige aanbieder”. Die kon ik in mijn zak stoppen. Nu vele jaren later zijn we inmiddels uitgegroeid tot marktleider in beheer en exploitatie van collectieve WKO-installaties. Wij zijn nadrukkelijk een onafhankelijke investeerder in collectieve duurzame projecten. Die onafhankelijkheid vinden we belangrijk.
We willen autonoom groeien zonder allerlei overnames. Sinds onze oprichting herinvesteren we het geld dat we vrij kunnen maken in nieuwe projecten. Op deze wijze groeien we jaarlijks onafgebroken en zijn wij niet afhankelijk van externe investeerders of aandeelhouders. Op deze manier kunnen we ons als bedrijf en medewerkers ons zelf blijven, en hoeven we geen concessies te doen aan de wijze waarop we met elkaar en onze klanten willen omgaan. Vaanster is winstgevend en heeft een sterk eigen vermogen. Hierdoor weet u dat we onze toezeggingen nakomen.
Ik heb vanaf het eerste begin geloofd in duurzaamheid. Ook toen het nog niet echt gebruikelijk was om binnen het vastgoed duurzaam te denken. Toen ik een lezing bijwoonde van André Kuipers viel alles weer op zijn plek. Het blijkt dat astronauten een compleet ander perspectief hebben op de aarde. Vanuit een ruimteschip zie je de donkere en zwarte leegte achter onze aarde. Je beseft dat er geen tweede aarde is. Geen uitweg! We zullen het met deze aarde moeten doen. We moeten er met zijn allen heel zuinig op zijn. - Jeroen Krebbers (Algemeen Directeur)


Onze Specialisten

Wij hebben alleen de beste techneuten en WKO-professionals bij en voor ons werken. Wij bouwen met onze klanten langdurige relaties op en dat werkt alleen wanneer de klant centraal staat. Duurzaam ondernemen noemen wij dat.

 

Jeroen Krebbers

Algemeen Directeur

Anko Benjamins

Business controller

Maarten de Jong

Directeur Ontwikkeling

Anne Ruth Wichers

HR adviseur

Evert van de Braak

Manager Exploitatie

Maarten Stassen

Projectmanager Monitoring

Roel Bruns

Assetmanager

Bart Festen

Assetmanager

Lourens Weenink

Asset Manager

Jordi van Zon

Junior Assetmanager

Bart Maarsen

Junior Assetmanager

Mark van Maarseveen

Service & Onderhoud

Stephanie Bosman

Servicecoördinator techniek

Karin van den Hooff

Customer Service

Virginia van Eck

Customer Service

Maarten de Rie

Controller

Josef Temelso

Assistent Controller

Awatif Sarahane

Assistent Controller

Jeroen van Zelst

Financieel medewerker

Marcel van Rooijen

Financieel Medewerker

Marcel Meiling

Commercieel Manager

Martin Vladov

Ontwikkelaar

Robin van den Heuvel

Ontwikkelaar

Anton Westerhof

Projectontwikkelaar

Elke Wittgen

Projectmanager

Nicky Loos

Projectmanager

Steven van Vulpen

Technisch Projectmanager

Bouke Bootsma

Projectmanager

Marije Geersing

Marketing- & communicatieadviseur

Sharon Veldkamp

Assistent marketing & communicatie

Wat VAANSTER uniek maakt

Karin van den Hooff en Stephanie Bosman

"Geen dag is hetzelfde bij Vaanster. Wij zetten ons iedere dag voor 100% in voor onze klanten en merken dat dat zeer gewaardeerd wordt. Wij doen dit zelfstandig maar wel samen met enthousiaste collega's in een informele en inspirerende werkomgeving, in het groene Bilthoven."

- Karin van den Hooff en Stephanie Bosman

Anton Westerhof

"We groeien snel. Van 8 medewerkers naar in een paar jaar tijd 20 medewerkers. Wat Vaanster uniek maakt is de open cultuur, ruimte voor eigen inbreng en de platte organisatie. We zijn allemaal autonome professionals en kunnen op elkaar bouwen."

- Anton Westerhof

Evert van de Braak

"Bij Vaanster werk je aan alle facetten binnen jouw projecten, van de techniek tot aan de financiën. Dat maak het werk zeer divers en uitdagend. We zijn creatief en denken out-of-the-box."

- Evert van de Braak

Referenties

Onze Specialisten

Persoonlijke aanpak en korte lijntjes

Vaanster staat voor een persoonlijke aanpak. We zijn denk ik een beetje eigenzinnig. Iets meer op de details. Door de omvang van ons bedrijf kunnen wij flexibel en doortastend werken. Een wat je noemt platte organisatie waarin iedereen de ruimte heeft de juiste beslissingen voor ons bedrijf en haar klanten te nemen. Onze focus is duurzaam, net als ons product. We geloven in ‘lange termijn over korte termijn’. Dat betekent dat we bij onze beslissingen er altijd van bewust zijn dat we nog vele jaren op een betrouwbare en klantvriendelijke wijze warmte en koude moeten leveren. Is er een probleem dan nemen we geen halve maatregelen. We gaan altijd voor kwaliteit en de beste oplossing. Dat vinden onze klanten fijn maar ook onze medewerkers. Het is fijn als je de ruimte krijgt om zelf beslissingen te nemen en te doen wat moet.

-Jeroen Krebbers (Algemeen Directeur)

Werken bij Vaanster

Werken bij Vaanster betekent dat je doet waar je goed in bent. Wij zijn een organisatie van individuele experts die als team samenwerken en dezelfde doelen hebben; wij willen de allerbeste zijn. Binnen Vaanster zijn we trots op onze persoonlijke en informele cultuur. We vormen een hecht team en kunnen het goed met elkaar vinden. Door hard te werken maken we iedere dag het verschil. We hebben een platte organisatie met korte lijnen waarbinnen we persoonlijk ondernemerschap en ontwikkeling stimuleren. Onze mensen, de klant en de organisatie staan centraal bij ons.

Werken bij Vaanster betekent ook veel gezelligheid. Ieder jaar gaan we met z’n allen een weekend weg naar een buitenlandse stad, we houden BBQ’s en gaan met elkaar varen.

Solliciteren? Wij zijn altijd op zoek naar goede en leuke mensen om ons team te versterken. Wil jij bij ons werken? Laat het ons dan weten via jobs@vaanster.nl.

Laatste nieuws

Meer nieuws