Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Exploitatie WKO

Duurzame collectieve energiesystemen

ONTWIKKELING & EXPLOITATIE

Onze diensten

Naast exploitatie van collectieve WKO installaties hebben we ook nog twee andere concepten: Beheer en Warmtevanmorgen.nu.
Als u al een WKO installatie heeft die u niet wilt verkopen maar waar u wel het beheer van wilt uitbesteden aan een professionele exploitant, dan is het Beheer-concept de oplossing. Bent u nieuwsgierig geworden en wellicht geïnteresseerd in wat onze gasloze woning concepten voor u kan betekenen? Klik dan hieronder verder!

Referenties

 • Sinds uw zeer complete -maar ook zeer scherp geprijsde- aanbieding voor installatie, afname en exploitatie van het warmte en koude systeem hebben we een goede een betrouwbare samenwerking opgezet.

  - L. Walraven (Peak Development B.V.) -

 • I experienced Vaanster as a very serious company whose taking care of our clients very well. Of all providers Vaanster had the most detailed offert, but also had the most flexible approach in there collaboration with other parties. Im happy with the choices I made and would intend to collaborate with Vaanster on future projects.

  - David Perets (OMNAM group) -

 • Vaanster was chosen, after a thorough review, to be the supplier of Geothermal Heating to the W hotel in Amsterdam, which is an important property in our group's hotel portfolio, and one of the leading hotels in the city of Amsterdam. Since my earliest involvement with Vaanster's team, i have found their attitude and service to be fair, courteous en above all proffessional.

  - Daniel Liven (GCH Hotel group) -

 • Ik bevestig dat wij zeer tevreden zijn over de verkooptransactie met Vaanster en ook met de samenwerking die daarop is gevolgd. Ten eerste hebben jullie een marktconform financieel bod gedaan. Daarnaast zien wij dat jullie verstand van zaken hebben en dat de leveringscontracten helder en professioneel zijn. Ook de uitleg van de leveringscontracten aan de huurders verloopt goed. Dus ja, ik ben zeer tevreden over Vaanster en ik zou dan ook graag bij een volgend project weer samenwerken.

  - Albert Jan Gerritsen (IQNN Vastgoed) -

Jeroen Krebbers — Algemeen Directeur

"Als het misgaat met de aarde kunnen we nergens anders heen" - André Kuipers (Astronaut)

Ik heb vanaf het eerste begin geloofd in duurzaamheid. Ook toen het nog niet echt gebruikelijk was om binnen het vastgoed duurzaam te denken. Toen ik een lezing bijwoonde van Andre Kuipers viel alles weer op zijn plek. Het blijkt dat astronauten een compleet ander perspectief hebben op de aarde. Vanuit een ruimteschip zie je de donkere en zwarte leegte achter onze aarde. Je beseft dat er geen tweede aarde is. Geen uitweg! We zullen het met deze aarde moeten doen. We moeten er met zijn allen heel zuinig op zijn.

Neem contact op met mijn team!
Onze recente projecten

Bekijk het overzicht van de uiteenlopende projecten..