Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Beheer

Processtappen

Onze diensten

Naast het beheer van uw WKO installatie staan wij voorop in de transitie naar gasloos wonen met ons warmtevanmorgen.nu concept. Zoekt u een duurzame oplossing voor uw project lees dan verder onder individuele warmtepompen. van oudsher ontwikkelen en exploiteren wij ook op grotere schaal WKO installaties voor de utiliteitsbouw en grote woningprojecten. Wilt u hier meer over weten lees dan verder onder ontwikkeling en exploitatie.

Exploitatie WKO
Individuele systemen
VIER GRAVINNEN - TIEL

Minder gasverbruik, betere koeling

Toen we de WKO van De Vier Gravinnen in beheer namen, bleek deze energetisch niet goed te functioneren. Door hydraulische en regeltechnische aanpassingen is het gasverbruik ten opzichte van voorgaande jaren significant gedaald. Ook de leveringsbetrouwbaarheid is toegenomen en de koeling is verbeterd. Door de aanpassingen wordt de primaire doelstelling beter bereikt: comfort voor de bewoners.

Lees meer

Toepassing van regeltechniek

In het oude systeem werd geen integrale regeltechniek toegepast. Dit werd een van onze eerste verbeteringen: het gebouwbeheersysteem aanpassen en uitbreiden. Deze aanpassing zorgde voor een aanzienlijke verbetering van de beheersbaarheid. Bijkomend voordeel is dat we tegelijkertijd het rendement van de WKO-installatie hebben vergroot.

Lees meer
TRISTAN & ISOLDE - NIJMEGEN
HET ANBARG - ETTEN-LEUR

Tariefverlaging door besparingen

Meestal stijgen tarieven in de loop der jaren, maar bij dit project zijn we in staat geweest om de tarieven voor de bewoners te verlagen. Besparingen op onderhoudskosten hebben we ten gunste laten komen van de bewoners, zij profiteren van lagere tarieven.

Lees meer

Referenties

Evert van de Braak — Manager Exploitatie

Meer dan 5 jaar beheer expert.

In 2013 ben ik gestart met beheer van WKO installaties voor woningcorporaties, zorginstellingen, scholen en gemeentehuizen. Inmiddels zijn wij 5 jaar, 70 installaties en 30 opdrachtgevers verder. Het adviserend aspect van mijn baan vind ik erg leuk. De combinatie tussen financieel sturen en technisch optimaliseren blijft een leuke uitdaging. Bent u benieuwd wat het beheerteam voor uw organisatie kan betekenen laat dan even uw gegevens achter.

Neem contact op met ons team!
Onze recente projecten

Bekijk een overzicht van onze uiteenlopende projecten.

Klantcase De Annenborch Rosmalen
Klantcase Staedion – Tuvista Delft
Klantcase Staedion – ’t Zamen Den Haag