Al meer dan 150 projecten in exploitatie en beheer

Ontwikkeling & Exploitatie

Warmte Koude Opslag (WKO) is dé manier om gebouwen energiezuinig te verwarmen en te koelen. Goed voor het milieu, toekomstbestendig en helemaal passend in deze tijd. Daarnaast is WKO betrouwbaar en comfortabel voor de gebruikers en dat is net zo belangrijk!

Onze diensten

U heeft een WKO installatie die u niet wilt verkopen maar waarvan u het beheer wel wilt uitbesteden aan een professionele exploitant? Dan is het Vaanster Beheer-concept de oplossing voor u. Heeft u interesse in wat onze gasloze woning concepten voor u kunnen betekenen klik hieronder dan verder.

Beheer
Warmtevanmorgen.nu

Referenties

Jeroen Krebbers — Algemeen Directeur

"Als het misgaat met de aarde kunnen we nergens anders heen" - André Kuipers (Astronaut)

Ik heb vanaf het eerste begin geloofd in duurzaamheid. Ook toen het nog niet echt gebruikelijk was om binnen het vastgoed duurzaam te denken. Toen ik een lezing bijwoonde van Andre Kuipers viel alles weer op zijn plek. Het blijkt dat astronauten een compleet ander perspectief hebben op de aarde. Vanuit een ruimteschip zie je de donkere en zwarte leegte achter onze aarde. Je beseft dat er geen tweede aarde is. Geen uitweg! We zullen het met deze aarde moeten doen. We moeten er met zijn allen heel zuinig op zijn.

Neem contact op met mijn team!

Onze recente projecten

Bekijk een overzicht van onze uiteenlopende projecten.

nieuw
Klantcase Kazerne Brandweer Willem
nieuw
Klantcase The Post
nieuw
Klantcase The Cloud