Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Nieuwe medewerker bij Vaanster!

Awatif

Hallo, ik ben Awatif Sarehane en werk sinds 1 november jl. als assistent-controller bij Vaanster. 

Voordat ik hier kwam werken heb ik 13 jaar in de non-profit wereld, namelijk het onderwijs, gewerkt. Op een gegeven moment merkte ik dat ik stilstond in mijn ontwikkeling en ben ik op zoek gegaan naar een functie met meer uitdaging. Ik kwam bij Vaanster terecht, en in juli was het rond. Ik had mijn nieuwe uitdaging gevonden en zou per 1 november gaan starten! 

Mijn opzegtermijn was drie maanden, waardoor ik helaas niet op korte termijn kon beginnen. Maar in augustus kreeg ik de uitnodiging van Vaanster of ik mee wilde naar een weekend Valencia met het hele team! Dat vond ik best spannend, want ik kende nog bijna niemand. Toch twijfelde ik geen moment.

En wat een enorm warm welkom heb ik ontvangen! Ik was meteen op mijn gemak en kende ook al direct ieders naam: toch handig. 

Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt en kijk enorm uit naar mijn tijd hier bij Vaanster!

Ga terug naar overzicht