Al 148 projecten in exploitatie en beheer

warmtevanmorgen.nu

Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Vaanster biedt daarom ontwikkelaars van woningen en appartementen het totaalconcept “warmtevanmorgen.nu” aan. Een duurzame en gasloze woning of appartement met een minimale EPC. Vaanster verzorgt de plaatsing van een warmtepomp in combinatie met PV-panelen. Met deze maatregelen verduurzamen we de woningen en bieden we de bewoner de mogelijkheid om zelf zijn elektriciteit op te wekken.

Onze diensten

Door de hechte samenwerking tussen Vaanster en Nathan komen we na wat we beloven. Met eigen boorwagens, import van Alpha Innotech warmtepompen en eigen ploegen die de realisatie verzorgen weet u waar u als ontwikkelaar aan toe bent. Uw project wordt voorzien van de beste materialen en tijdig opgeleverd. We nemen alle zorgen uit handen en garanderen dat uw klanten ongestoord gebruik kunnen maken van hun duurzame energiesysteem.

Ontwikkeling & Exploitatie
Beheer

Referenties

Jeroen Krebbers — Algemeen Directeur

Uw nieuwbouw ontwikkeling verduurzamen?

Lage investeringskosten, eerlijke tarieven en hoog comfort voor de bewoner. Wij komen graag in contact als u gasloos wilt ontwikkelen of ambitie heeft op duurzaamheidsvlak maar ook als u nog overtuigd wilt worden van ons concept!

Laat uw gegevens achter bij onze klantenservice

Onze recente projecten

Bekijk een overzicht van onze uiteenlopende projecten.

nieuw
Klantcase The Post
nieuw
Klantcase The Cloud
nieuw
Klantcase Goede doelen Loterij