Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Proost op de gezondheid

Begin maart werden wij net als de rest van de wereld op onaangename wijze verrast door een nieuwe werkelijkheid; het COVID-19 virus beheerste ons dagelijkse leven. Wie had ooit durven denken dat dit zou leiden tot de gevolgen die wereldwijd zo zichtbaar zijn geworden.

We moesten gedwongen ‘afscheid van elkaar nemen’, hoewel wij in deze moderne tijd gelukkig door middel van de digitale technologie in staat zijn geweest om met de nodige flexibiliteit en improvisatie onze werkzaamheden voort te zetten. Hoe fantastisch is het om te ervaren dat wij zelfs onder bizarre omstandigheden in staat zijn gebleken onze bedrijvigheid voort te zetten. Vanuit het kantoortje thuis, aan de keukentafel of vanuit de logeerkamer: het maakte niet uit… wij hebben laten zien dat wij niet voor één gat te vangen zijn.

Maar ondanks al dat efficiënte werken vanuit huis was het gisteravond zo fijn iedereen weer een keer bij elkaar te hebben. Samen te barbecuen en lol te hebben. Dat is wat we zo gemist hebben. Natuurlijk hielden we ons aan de 1,5 meter regel; daar zorgden de zwembanden wel voor!
We hebben geproost op elkaar en zijn dankbaar voor ieders gezondheid, de betrokkenheid en onze mooie bedrijven.

Ga terug naar overzicht